RENGJØRING

Sorter etter:

Humdakin universal rengjøringsmiddel

Universal rengjøringsmiddel fra Humdakin.Effektivt rengjøringsmiddel som fjerner alle urenheter fra malte overflater, tre ? og keramiske overflater. Produktet er beriket med antistatiske tilsetningsstoffer og naturlige ekstrakter fra tindved og salvie. Det etterlater ingen flekker og gir en frisk og behagelig duft. Trygg å bruke på alle overflater som tåler vann. Inneholder ingen parabener eller fargestoffer. 
93753

Humdakin vaskemiddel

Vaskemiddel fra Humdakin.Flytende vaskemiddel som hjelper til med å opprettholde mykheten og fargestabiliteten i klær og tekstiler. Vaskemiddelet er velegnet til vask av alle moderne tekstiler, farget tøy og sportsklær. Produktet inneholder ekstrakter fra tindved og kamille, som etterlater tekstilene med en behagelig og langvarig duft. Velegnet til alle typer vaskemaskiner, samt håndvask. Inneholder ingen parabener eller fagestoffer. Merk: Må ikke brukes på ull eller silke.
93754

Iris Hantverk feiebrett og kost grått

Feiebrett og kost i grått fra Iris Hantverk. Et effektivt redskap, med kost av oljet bøk og hestehår, og støvbrett av plast. Fin til både innendørs og utendørs bruk. 
67062

Iris Hantverk feiebrett og kost hvit

Feiebrett og kost i hvit fra Iris Hantverk. Et effektivt redskap, med kost av oljet bøk og hestehår, og støvbrett av plast. Fin til både innendørs og utendørs bruk. 
70730

Iris Hantverk feiebrett og kost rødt

Feiebrett og kost i rødt fra Iris Hantverk. Et effektivt redskap, med kost av oljet bøk og hestehår, og støvbrett av plast. Fin til både innendørs og utendørs bruk. 
67063

Iris Hantverk kost kort

Kost med kort håndtak fra Iris Hantverk. Kosten er utført i Bjørk, og selve børsten i Bassine. Hendig liten kost til å sope bort grus, løv og annet rask fra trammen eller terrassen. 
85815

Iris Hantverk kost og brett

Kost og brett fra Iris Hantverk i hvit. Stilren og effektiv kost - og støvbrett, med et langt skaft oljet bøk og kost av hestehår.
78564

Iris Hantverk kost og brett blå

Kost og brett fra Iris Hantverk i blå.Stilren og effektiv kost - og støvbrett, med et langt skaft oljet bøk og kost av hestehår.
78563

Iris Hantverk kost og brett grønn

Kost og brett fra Iris Hantverk i grønn. Stilren og effektiv kost - og støvbrett, med et langt skaft oljet bøk og kost av hestehår.
78565

Iris Hantverk kost og brett rød

Kost og brett fra Iris Hantverk i rød.Stilren og effektiv kost - og støvbrett, med et langt skaft oljet bøk og kost av hestehår.
78562

Iris Hantverk skrubbebørste håndtak

Allsidig skrubbebørste med håndtak, fra Iris Hantverk. Skrubbebørsten er litt grov, og kan fint brukes ute, såvel som til rengjøringen inne.
85814

Iris Hantverk skurebørste S-form

Håndholdt skurebørste fra Iris Hantverk. Børsten har s-form, som gjør at den ligger godt i hånden. Skurebørsten er er fin til grovere rengjøring ute, såvel som inne.
85813