SERVERING

Sorter etter:

House of Rym Arbour Harbour melkemugge

Melkemugge, Arbour Harbour, fra House of Rym. Mugge i 100 % porselen, dekorert med et flott bladmønster. Fin i kombinasjon med andre produkter fra Arbour Harbour-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
72090

Skaugum kakespade hvit

Kakespade, hvit, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80490

Skaugum kakespade sort

Kakespade, sort, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80479

Skaugum salatbestikk kebony

Salatbestikk, kebony, fra Skaugum. Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
57772

kinto skål sort S

Skål S, sort, fra Kinto. Lekker skål i brunglasert porselen. Fin til frokostblanding, desserter eller en liten siderett. Skåla har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105045
NY

marimekko koppa serveringsfat m/håndtak hvit

Serveringsfat m/håndtak, Koppa i hvit, fra Marimekko.
90891

skaugum ostehøvel hvit

Ostehøvel, hvit, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80491

skaugum ostehøvel kebony

Ostehøvel, kebony, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i kebony. Skaftet kan oljes for å bevare glansen. Håndvask anbefales. Tåler ikke oppvaskmaskin.
54975

skaugum ostehøvel sort

Ostehøvel, sort, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80480

skaugum salatbestikk hvit

Salatbestikk, hvit, fra Skaugum.Tidløst og vakkert bestikk i rustfritt stål, med skaft i hardplast. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
80492