SKÅLER

Sorter etter:

Bowl Deer

Naturlegvis Fjord Series products. Designed in Norway.
63851

Bowl Goat

Naturlegvis Fjord Series products. Designed in Norway.
63849

Bowl House

Naturlegvis Fjord Series products. Designed in Norway.
63852

Bowl Sheep

Naturlegvis Fjord Series products. Designed in Norway.
63850

House of Rym tu es la vague sukkerskål

Sukkerskål, Tu es la vague, fra House of Rym.  Sukkerskål med koselig mønster i gult, designet av Anna Backlund. Kan fint brukes til honning i stedet for sukker. Fin i kombinasjon med andre produkter fra samme serie. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.
72110

Marimekko Siirtolapuutarha dyp tallerken räsymatto

Dyp tallerken, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Fin størrelse til grøt og supper. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.  
88120

Marimekko Siirtolapuutarha skål 1,5 l räsymatto

Siirtolapuutarha skål 1,5 l, fra Marimekko.  Fin til servering av salater, desserter og andre retter.  Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
55628

Marimekko Siirtolapuutarha skål 2,5 dl räsymatto

Skål 2,5 dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Kjempefin skål, dekorert med det flotte Räsymatto -mønsteret, designet av Maija Louekari. Skålen er ideell til supper og desserter, og er like fin til hverdags som til fest Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
77805

Marimekko Siirtolapuutarha skål 4dl räsymatto

Skål 4dl, Siirtolapuutarha, fra Marimekko.  Fin størrelse til både frokostblanding, suppe, grøt og desserter. Kombiner gjerne med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Kan vaskes i oppvaskmaskin.  
88119

kinto skål brun S

Skål S, brun, fra Kinto. Lekker skål i brunglasert porselen. Fin til frokostblanding, desserter eller en liten siderett. Skåla har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105044

kinto skål hvit S

Skål S, hvit, fra Kinto. Lekker skål i brunglasert porselen. Fin til frokostblanding, desserter eller en liten siderett. Skåla har et enkelt og beskjedent, men likevel ærverdig design. Tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin.
105043