TALLERKENER

Sorter etter:

House of Rym Fir fir fir tefat

Tefat, Fir fir fir, i svart fra House of Rym. 
86342

House of Rym Tu es la vague tefat sort

Tefat, Tu es la vague, i sort fra House of Rym.  Tefat med enkel og fin dekor, designet av Elisabeth Dunker. Fin i kombinasjon med koppen i samme serie. Fremstilt av 100 % porselen, kan vaskes i oppvaskmaskin.
83524

Marimekko Oiva tallerken 20 cm

Oiva tallerken, 20 cm, fra Marimekko.  Enkel og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
57221

Marimekko Oiva tallerken 25 cm

Oiva tallerken, 25 cm, fra Marimekko. Enkel og tidløs, fin til både hverdag og fest. Kombiner gjerne med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Tåler oppvaskmaskin og mikrobølgeovn.
58335

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken 25 cm räsymatto

Tallerken 25 cm, Siirtolapuutarha, fra Marimekko. Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.  
88121

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken Ø25

Tallerken Ø25, Siirtolapuutarha,fra Marimekko.  Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
57856

Marimekko Siirtolapuutarha tallerken ø13,5 räsymatto

Tallerken Ø13,5 cm, Siirtolapuutarha Räsymatto, fra Marimekko. Kjempefin, liten tallerken, dekorert med det flotte Räsymatto-mønsteret, designet av Maija Louekari... Tallerkenen er ideell til småretter og desserter, og er like fin til hverdags som til fest. Tåler oppvaskmaskin, ovn, mikrobølgeovn og fryser.
100185

Plate House

Naturlegvis Fjord Series products. Designed in Norway.
63856

Plate Sheep

Naturlegvis Fjord Series products. Designed in Norway.
63854

house of rym lucky clover tallerken

Tallerken, Lucky clover, fra House of Rym. "Lykkefat" i 100 % porselen, dekorert med fine firkløver. Fin til frokost, lunsj og selskap, fin i kombinasjon med andre produkter fra Lucky Clover-serien. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
78245

marimekko Siirtolapuutarha fat 15x12 räsymatto

Siirtolapuutarha fat 15x12cm, Räsymatto, fra Marimekko. Fin til både hverdag og fest, fin i kombinasjon med andre deler fra Siirtolapuutarha-serien, med det flotte Räsymatto-mønsteret designet av Maija Louekari. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.    
88118

marimekko oiva dyp tallerken

Oiva dyp tallerken fra Marimekko. God størrelse til grøt og suppe. Fin i kombinasjon med andre deler fra den elegante Oiva-serien i hvitt, designet av Sami Ruotsalainen. Tåler oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.
74095