HUDPLEIE OG VELVÆRE

Sorter etter:

Humdakin håndkrem

Håndkrem fra Humdakin.En lett og fuktighetsgivende håndkrem som trekker raskt inn i huden, og etterlater hendene myke, gjennomfuktet og med en behagelig, frisk duft. Kremen inneholder ingredienser som tindved og kamille, som er kjent for sine beroligende egenskaper. Produktet inneholder ingen parabener eller fargestoffer. 
93750

Lilla Bruket Body lotion bergamott

Bodylotion med bergamott, fra Lilla Bruket.? Naturlige ingredienser? Tilpasset normal til tørr hud? Mykgjørende og oppfriskende
72515

Lilla Bruket håndkrem bergamott/patchouli

Håndkrem med bergamott/patchouli, fra Lilla Bruket.? Naturlige ingredienser? Fin til tørr og sprukken hud? Virker lindrende og beroligende? Har en lett antiseptisk effekt
72514

Lilla Bruket leppepomade mandel/kokos

Leppepomade med bivoks, mandel og kokos fra Lilla Bruket. ? Økologisk? Langvarig fuktighetsgivende effekt? Virker beroligende på tørre og sprukne lepper
72517

Skandinavisk håndkrem fjord

Håndkrem, Fjord, fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndkrem, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av skog, modne frukthager, ville bær og bringebærblomster. En refleksjon av de norske fjorder.
100485

Skandinavisk håndkrem øy

Håndkrem, Øy, fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndkrem, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av tindved, innsjø og stille skoger.
100486

Skandinavisk håndlotion fjord

Håndlotion, Fjord, fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndlotion, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av skog, modne frukthager, ville bær og bringebærblomster. En refleksjon av de norske fjorder.
100493

Skandinavisk håndlotion lempi

Håndlotion, Lempi, fra Skandinavisk. Fuktighetsgivende håndlotion, laget i Danmark av naturlige ekstrakter, spesielt utviklet for å pleie og beskytte den utsatte huden på hendene. Duftnoter av roser, peoner og jordbær. «LEMPI» er det finske ordet for kjærlighet.
100496

frama apothecary balsam 375 ml

Balsam 375 ml, i Apothecary-serien, fra Frama.
106372

frama apothecary bodylotion 375 ml

Bodylotion 375 ml, i Apothecary-serien, fra Frama.
106374

frama apothecary håndkrem 375 ml

Håndkrem 375 ml, i Apothecary-serien, fra Frama.
106369

frama apothecary shampo 375 ml

Shampo 375 ml, i Apothecary-serien, fra Frama.
106371